Barion Pixel

A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk.

Tisztálkodás: szappanok, tusfürdők

Mit szeretsz jobban, a tusfürdőt, vagy a szappant?

Ha a tusfürdőt: Elengedhetetlenül fontos, hogy tisztálkodáskor ép maradjon a bőr savköpenye, és a bőrfelszíni emulziót ne távolítsuk el teljesen. Ezek segítenek, hogy egészségesen működjön a bőr, azaz minél később kezdjen el öregedni, tapintása selymes és rugalmas legyen. Ebben segítenek a szulfátoktól mentes, viszont bio növényi olajokban gazdag tusfürdők. Ne lepődj meg, ha nem borít be habtenger a tisztálkodás során, mert normális, hogy a kíméletes és bőrbarát tisztító anyagok kevésbé habzanak. Viszont egy pillanatig sem kell aggódnod, mert a tisztító hatásuk tökéletes! :)

Ha a szappant: Bevallom csak Neked, hogy a szappankészítés engem nem igazán érdekel. Számomra az ápoló kozmetikumok világa a minden, a krémek, olajok, gyógynövények, illóolajok. Azonban van egy barátnőm, aki ugyanígy van ezzel, csak éppen fordítva. Neki a szappankészítés a mindene, de krémeket nem szeret készíteni :) Szóval tökéletesen kiegészítjük egymást, és extra vicces, hogy ő is Eszter. :)

Különleges gondossággal, és kis mennyiségben készíti szappanjait kizárólag kézzel, és az alapelveink is teljesen hasonlóak: Kizárólag növényi, és 100%-ban természetes anyagok kerülhetnek bele. Szóval semmi illatanyag, adalék, vagy környezetkárosító pálmaolaj. Bátran ajánlom saját tapasztalataink alapján!

Figyelem! Érdemes olyan szappantartón tárolni őket, amely elvezeti a lecsurgó vizet.

Rendezés: