A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk.

TOP5 kora-nyári bőrápoló

Eszter
TOP5 kora-nyári bőrápoló

Ahogy kijövünk a télből, általában kissé megviselt, gondoskodásra szoruló és napfényhiányos bőrrel, rögtön hívogatni kezdenek a napsugarak. Ilyenkor a fényvédelmen kívül, érdemes extra figyelmet fordítani a feszesítésre, gondoskodó ápolásra. Mutatom, hogyan!

Mivel kevesebb fény érte jó eséllyel a bőrünket az elmúlt hónapokban, mindenképpen a fényvédelem az első. Nem véletlen, hogy még a bikiniszezon beállta előtt, amikor mindig kezünk ügyében van a napozókrém, a legnépszerűbbek a kifejezetten arcra készült, ápoló fényvédők. Nekem személyes kedvencem a Fényvédő BB rózsakrém, mert reggel egy lépésben megad mindent, amire szükség van: Hidratálás, bőrkiegyenlítés, fényvédelem. Nekem ez elég is, és szaladok a dolgomra.

A másik késő-tavaszi kedvenc a szemránckrém, mert kis mennyiségben, magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, így gyorsan meglátszik az eredménye. Bevallom, én ilyenkor nem csak a szemem köré használom, hanem a 4. x-et betöltve bizony jól jön az orcákon a nevetőráncokra, és az ajak körüli kis barázdákra is. (AntiAge szemránckrém)

Mivel végre melegszik az idő, a bőr elkezdi a kevésbé zsíros ápolókat kívánni. Én ilyenkor is az intenzív, minél kevésbé macerás ápolásnak vagyok a híve :) Nappalra Normál-száraz bőrre való tonikkal előkészítem a bőrömet, és a fent említett Fényvédő BB rózsakrémmel bekenem. Néha ennyi elég is, de igényesebb napjaimon egy kis AntiAge szemránckrémet is teszek fel.

Éjszakára egy alapos letisztítás után a Hidratáló hatóanyag gél kerül elő, és amíg nincsen kánikula, addig néhány csepp Feszesítő szérummal is megtoldom az esti ápoló, bőrfeltöltő rutint. Csodás érzés reggel kisimultan, puha bőrrel ébredni!

Összefoglalom a TOP5-öt, ahogyan a címben már ígértem: 

1. Fényvédő BB rózsakrém

2. AntiAge szemránckrém

3. Hidratáló hatóanyag gél hialuronsavval, zöldtea kivonattal

4. Tonik normál-száraz vízhiányos bőrre, sok rózsavízzel

5. Feszesítő szérum éjszakára, 100% bio, hidegen sajtolt olajjal