A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk.

Ajándékötletek karácsonyra

Eszter
Ajándékötletek karácsonyra
Talán már senkinek nem kell magyarázni, hogy milyen fontos az egészség. Miért ajándékoznál mást, mint egészséges és kézzel készült hazai meglepetést? Tematikusan: Jolly-jokerek, idősebbeknek, férfiaknak, kamaszoknak!

Jolly-jokerek, amikkel garantált a siker

Ha nem ismered olyan jól, vagy csak nincs más ötleted, az alábbiakkal jó eséllyel mosolygós pillanatokat fogsz tudni szerezni. Úgy csinálom, hogy először is górcső alá veszem a szokásait, hogy milyen dolgokat tesz szívesen, aztán az életkor sem elhanyagolható, hiszen a bőr állapotát alapvetően meghatározza. Például, ha valaki szeret a kertben tevékenykedni akkor valószínű, hogy alapos kézmosásra van igénye, ami alaposan ki is tudja szárítani a kezeket. Ehhez kapcsolódóan jó ajándék az olajos Krémes folyékony szappan, és a Kézkrém is. Ez a két tipp elég széles körben használható. (Tapasztalat)

Ami mindig nyerő:

1. Az említett Kézkrém

2. Egyszerűen tökéletes ajándékcsomag

3. Lássukcsak! csomag

Idősebb korosztálynak 

Ha nem a Jolly-joker ajándékok közül választottál, akkor a natúr szappan tökéletes választás. Egy virágos levendulás (Vidéki idill), vagy a krémes, rózsafás (Amazonas kincse), netán egy vidám citrusos (Nap érintése).

Ha a bőrápolás is szerepel a napi tevékenységei között, akkor érdemes egy ütős arckrémmel kedveskedni. (p Aranyfény ajándékcsomag, vagy AntiAge arckrém)

Végül a kedvencem, a szintén MINDENHÁZTARTÁSBANKELL alaptipp: a Körömvirág balzsam. Mert sérülés, gyulladás esetén van mihez nyúlni, és egyébként bármilyen száraz bőrfelületet, pl könyök, sarok, térd...  szépen ápol, puhít. Tényleg MINDEN háztartásban hasznos alapholmi. Ráadásul éjszakára a kezeknek is szuper ápolás!

Férfiaknak

Bár nem egyértelműen minden férfinek jó választás a kozmetikum, azért jelentősen nagyobb arányban lehet sikereket elérni, mint elsőre gondoltam volna. 

UGYANIS, nem egy krémet adunk ilyenkor ajándékba, hanem egy megoldást arra, hogy kipirosodik a bőre borotválkozást után. (Nagyon Penge after shave balzsam) Ha mosakodás után kellemetlenül feszül a bőre, akkor a Nemfeszül arckrém tökéletes választás. Ha szarkalábak jelentek meg a szeme környékén, akkor a jó választás a Lazán Kacsint szemránckrém.

Kamaszoknak

Ez nehéz ügy, de a szép bőr ígérete beválik! Ha kényeztetés, akkor a menő ajakbalzsamok között érdemes kutakodni, akár egy csomagban, 3 különbözőt! 

Ha pedig a problémás bőrére szeretnénk megoldást adni, akkor a legjobb a Tökéletes bőr ajándékcsomag, vagy a Tonik normál-kevert bőrre.  

Megtaláltad, amit kerestél? Ha szeretnéd, hogy segítsek kiválasztani a legjobbat, írj nekem emailben az eszter.bardos@eszterkrem.hu email címre. 

Minden sorát szeretettel írta: Eszter